مقاله افزایش عمر گلجایی گل بریده ژربرا رقم "سازو" با استفاده از اسانسهای گیاهی دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله افزایش عمر گلجایی گل بریده ژربرا رقم "سازو" با استفاده از اسانسهای گیاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش عمر گلجایی گل بریده ژربرا رقم "سازو" با استفاده از اسانسهای گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
گل بریده ژربرا (Gerbera jamessonii) ارزش اقتصادی زیادی در صنعت بینالمللی گلهای بریده دارد. ژربرا بهدلیل حساسیت به اتیلن و میکروارگانیزمهای درون محلول نگهدارنده که باعث بستهشدن آوندی میشوند، عمر پس از برداشت کمی دارد برای بررسی اثر اسانسهای گیاهی (تیمول، منتول و اوژنول) بر حفظ کیفیت و افزایش عمر گلجایی گل بریده ژربرا، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام شد. تیمارهای مورد استفاده شامل دو سطح تیمول (75 و 125 میلیگرم در لیتر)، دو سطح منتول (75 و 125 میلیگرم در لیتر)، دو سطح اوژنول (50 و 100 میلیگرم در لیتر) و شاهد (آب مقطر) بودند. این تیمارها بهصورت بلندمدت اعمال شدند. در کلیه محلولهای نگهدارنده واحدهای آزمایشی، ساکارز چهار درصد اضافه گردید. همه گلهای بریده تیمار شده در دمای 2±25 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 55-50 درصد نگهداری شدند. نتایج این پژوهش نشان داد در مقایسه با شاهد (49/7 روز)، بیشترین عمر گلجایی در گلهای تیمارشده با منتول 75 میلیگرم در لیتر (08/9 روز) و پس از آن اوژنول 50 میلیگرم در لیتر (99/8 روز) و تیمول 125 میلیگرم در لیتر (91/8 روز) بهدست آمد. همچنین در این آزمایش تیمارهای منتول و تیمول بیشترین جذب محلول نگهدارنده، قطر گل و ساقه و کمترین pH محلول نگهدارنده، و رشد میکروبی را نشان دادند. بنابراین، این اسانسها در شرایط این پژوهش بهعنوان بهترین تیمار شناخته شدند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0