مقاله تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمه?ای دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمه?ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمه?ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
فلفل دلمهای به سبب ارزش تغذیهای بالایی که دارد امروزه از مهمترین سبزیجات مصرفی در سراسر دنیاست و همواره جایگاه ویژهای در رژیمهای غذایی جوامع مختلف دارد. تأمین بهینه عناصر غذایی ازجمله پتاسیم، در کشتهای بدون خاک نقش مهمی در بهبود کیفیت محصولات کشاورزی دارد. این پژوهش با هدف بررسی تأثیر سطوح پتاسیم (150، 235، 300، 400 و 500 میلیگرم در لیتر محلول غذایی) بر کیفیت میوه فلفل دلمهای تحت سیستم کشت هیدروپونیک انجام گردید. براساس نتایج بهدست آمده از این آزمایش، اثر غلظتهای مختلف پتاسیم محلول غذایی بر طول میوه، سفتی بافت میوه و فاکتورهای بیوشیمیایی معنیدار، ولی بر قطر میوه غیرمعنیدار بود. از نظر طول میوه و سفتی بافت میوه، بیشترین مقادیر بهترتیب در میوه گیاهان تحت تیمار 400 و 500 میلیگرم در لیتر پتاسیم مشاهده شد. بیشترین مقدار مواد جامد محلول و پی اچ آب میوه نیز در غلظت400 میلیگرم در لیتر این عنصر بهدست آمد، ولی بیشترین اسیدیته قابل تیتراسیون و همچنین ویتامین ث میوه در گیاهان تحت تیمار غلظت 500 میلیگرم در لیتر مشاهده شد. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که برای دستیابی به کیفیت بهتر میوه فلفل دلمهای در سیستم کشت هیدروپونیک بایستی مقادیر بیشتری پتاسیم (400 میلیگرم در لیتر) نسبت به غلظتهای معمول (حدود 235 میلیگرم در لیتر) مصرف شود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0