توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمه?ای دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمه?ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمه?ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمه?ای :




تعداد صفحات :22

فلفل دلمه­ای به سبب ارزش تغذیه­ای بالایی که دارد امروزه از مهمترین سبزیجات مصرفی در سراسر دنیاست و همواره جایگاه ویژه­ای در رژیم­های غذایی جوامع مختلف دارد. تأمین بهینه عناصر غذایی ازجمله پتاسیم، در کشت­های بدون خاک نقش مهمی در بهبود کیفیت محصولات کشاورزی دارد. این پژوهش با هدف بررسی تأثیر سطوح پتاسیم (150، 235، 300، 400 و 500 میلی­گرم در لیتر محلول غذایی) بر کیفیت میوه فلفل دلمه­ای تحت سیستم کشت هیدروپونیک انجام گردید. براساس نتایج به‌دست آمده از این آزمایش، اثر غلظت­های مختلف پتاسیم محلول غذایی بر طول میوه، سفتی بافت میوه و فاکتورهای بیوشیمیایی معنی­دار، ولی بر قطر میوه غیرمعنی­دار بود. از نظر طول میوه و سفتی بافت میوه، بیشترین مقادیر به‌ترتیب در میوه گیاهان تحت تیمار 400 و 500 میلی‌گرم در لیتر پتاسیم مشاهده شد. بیشترین مقدار مواد جامد محلول و پی اچ آب میوه نیز در غلظت400 میلی­گرم در لیتر این عنصر به­دست آمد، ولی بیشترین اسیدیته قابل تیتراسیون و همچنین ویتامین ث میوه در گیاهان تحت تیمار غلظت 500 میلی­گرم در لیتر مشاهده شد. بنابراین می­توان نتیجه گرفت که برای دستیابی به کیفیت بهتر میوه فلفل دلمه­ای در سیستم کشت هیدروپونیک بایستی مقادیر بیشتری پتاسیم (400 میلی­گرم در لیتر) نسبت به غلظت‌های معمول (حدود 235 میلی­گرم در لیتر) مصرف شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky