مقاله شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بیوفیلم به مجموع میکروارگانیسمهای محصورشده در پلیساکارید خارج سلولی متصل به سطح جامد، اطلاق میگردد. به دلیل مقاومت بالای بیوفیلم به عوامل ضدمیکروبی، بیوفیلمها به عنوان اصلیترین مشکل صنعت غذا بالاخص در آلودگیهای پس از پاستوریزاسیون بهشمار میآیند. به همین دلیل در این پژوهش، بیوفیلم تشکیلشده در خط تولید شیر پاستوریزه، جداسازی شده تا باکتریهای مؤثر در آلودگی پس از پاستوریزاسیون شیر، شناسایی شوند. بدین منظور پس از انجام سیستم شستوشو در مکان، از 10 نقطه خطتولید با 3 تکرار نمونه برداری صورت گرفت و پس از خالصسازی باکتریها، شناسایی جنس و گونه احتمالی آنها با انجام آزمونهای بیوشیمیایی و تطایق آنها با جداول راهنمای برگی صورت پذیرفت. نتایج حاکی از حضور جنسهای Listeria، Shigella،Staphylococcus ، Pseudomonas، Escherichiai، Corynebacterium، Bacillus، Aeromonas، Klebsiella، Proteus، Lactobacillus و Micrococcusمیباشد که در این بین غالبترین جنس باکتریایی، Staphylococcus با 19% از جمعیت کل و غالبترین باکتری براساس جنس و گونه احتمالی، Shigella sonnei با 11% جمعیت کل باکتریایی میباشد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0