توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی استخراج رنگ گوجه فرنگی به روش حلال از ضایعات کارخانجات رب گوجه فرنگی دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استخراج رنگ گوجه فرنگی به روش حلال از ضایعات کارخانجات رب گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استخراج رنگ گوجه فرنگی به روش حلال از ضایعات کارخانجات رب گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استخراج رنگ گوجه فرنگی به روش حلال از ضایعات کارخانجات رب گوجه فرنگی :

تعداد صفحات:11

چکیده:

کاروتنوئیدها عامل رنگ گوجه فرنگی می باشند . 93 درصد کل کاروتنوئیدهای موج ود در گوجه فرنگی را لیکوپن تشکیل می دهد که دارای اثر فیزیولوژی است و خطر ابتلاء به سرطان را کاهش می دهد . لیکوپن در دسته کاروتن ها قرار داشته و محلول در چربی می باشد . رنگ کاروتنوئیدها بین نارنجی تا قرمز متغیر است . در سال های اخیر با وجود اثرات سوء رنگهای مصنوعی توجه خاصی به استفاده از رنگهای طبیعی مبذول شده، لذا استخراج کاروتنوئیدهای گوجه فرنگی و استفاده آن در غذا به عنوان یک رنگ قرمز طبیعی حائز اهمیت می باشد . در این تحقیق برای تعیین بهترین شرایط روش استخراج با حلال از سه حلال غیر قطبی پترولیوم اتر با نقطه جوش 55 درجه سانتیگراد، ان – هگزان با نقطه جوش 60 درجه سانتیگراد و مخلوط حلال ( ان – هگزان، اتانل، استن ) به نسبت (2:1:1) با نقطه جوش 50 درجه سانتیگراد در سه زمان و دو دمای استخراج استفاده شد . تیمار استخراج با مخلوط حلال ها در دمای جوش و زمان استخراج 6 ساعت، از نظر میزان استخراج رنگ اختلاف معنی داری در سطح احتمال 95 درصد با سایر تیمارها داشت که به عنوان بهترین شرایط استخراج انتخاب شد . در روش استخراج با حلال چهار حجم حلال در نظر گرفته شد که حجم برابر حلال و نمونه در سطح احتمال 95 درصد بهترین حالت از نظر استخراج رنگ انتخاب شد .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky