مقاله ارزیابی تاثیر روشهای اسانسگیری و خشککردن گیاه ادرنجبویه (Melissa officinalis L. ) بر میزان اسانس آن دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر روشهای اسانسگیری و خشککردن گیاه ادرنجبویه (Melissa officinalis L. ) بر میزان اسانس آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر روشهای اسانسگیری و خشککردن گیاه ادرنجبویه (Melissa officinalis L. ) بر میزان اسانس آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
گیاه بادرنجبویه به دلیل خواص درمانی در بسیاری از نواحی گرم دنیا کاشته میشود. بنابراین به دلیل اهمیت این گیاه، این تحقیق به منظور ارزیابی روشهای خشککردن و اسانسگیری گیاه بادرنجبویه بر میزان اسانس آن در مرکز آموزش علمی، کاربردی جهاد RA1R) شامل نوع دستگاه A کشاورزی سمنان انجام شد. طرح مورد استفاده، فاکتوریل با پایه کاملاً تصادفی در سه تکرار بود که فاکتور آفتاب) بود. بدینمنظور، سرشاخههای گیاه RB3R آون و RB2R ، سایه RB1R ) شامل نوع خشککردن B کیزر) و فاکتور RA2R کلونجر و بادرنجبویه در مرحله گلدهی از منطقه بلده از توابع نور جمعآوری گردید و پس از خشککردن در سایه، آفتاب و آون و با 2 روش تقطیر با آب (کلونجر) و آب و بخار (کیزر)، اسانسگیری شدند. نتایج نشان داد که تاثیر نوع دستگاه استخراج اسانس و روشهای خشک کردن اندام گیاه، بر مقدار اسانس استخراجشده، در سطح یک درصد معنیدار بود. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که بیشترین مقدار اسانس استخراجشده با استفاده از دستگاه کلونجر و کمترین مقدار آن با دستگاه استخراج اسانس کیزر بود همچنین بالاترین 7 درصد) حاصل شد. بنابراین / 14 درصد) و آون ( 66 / 18 درصد)، آفتاب ( 17 / مقدار اسانس به ترتیب با روش خشککردن در سایه ( 5 بالاترین بازده اسانس با روش تقطیر با آب (کلونجر) و خشککردن در سایه و پایینترین بازده به روش تقطیر با آب و بخار (کیزر) و خشککردن در آفتاب حاصل شد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0