توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر آنتی اکسیدانتی لیکوپن به دو صورت افزوده شده به جیره و روی فیله بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر آنتی اکسیدانتی لیکوپن به دو صورت افزوده شده به جیره و روی فیله بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر آنتی اکسیدانتی لیکوپن به دو صورت افزوده شده به جیره و روی فیله بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر آنتی اکسیدانتی لیکوپن به دو صورت افزوده شده به جیره و روی فیله بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال :



تعداد صفحات:5
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر آنتی اکسیدانتی لیکوپن به دو صورت افزوده شده به جیره و روی فیله بر کیفیت فیله ماهی قزل آلا، تعداد 840 عددماهی (با میانگین وزنی 15±120 گرم) به چهار گروه مساوی تقسیم و با جیره های شامل: صفر، 200، 400 و 600 میلی رم به ازای هر کیلوگرم جیره به مدت 58 روز تغذیه شدند. در آزمایش دوم، فیله ماهیان تغذیه شده با جیره کنترل (بدون لیکوپن) در محلول حاوی لیکوپن با سه غلظت مختلف 200، 400 و 600 پی پی امف و در محلول فاقد لیکوپن (کنترل) غوطه ور و سپس به مدت 12 روز در دمای یخچال نگهداری شدند. براساس نتایج حاصله، شاخص های اکسیداسیون چربی درفیله های غوطه ور شده در محلول های لیکوپن به طور قابل توجهی نسبت به گروه شاهد کاهش یافتند (P<0.05). لیکوپن به صورت غوطه وری بویژه در سطوح بالاتر در کاهش نرخ شاخص های اکسیداسیون به طور قابل ملاحظه ای مؤثر تر بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky