مقاله بررسی اثرات دگرآسیبی عصاره آبی بنه زعفران بر رشد گیاهچه ای منداب در شرایط آزمایشگاهی دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات دگرآسیبی عصاره آبی بنه زعفران بر رشد گیاهچه ای منداب در شرایط آزمایشگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات دگرآسیبی عصاره آبی بنه زعفران بر رشد گیاهچه ای منداب در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
مطالعه امکان کاشت همزمان زعفران با برخی گیاهان زراعی نیازمند انجام آزمایشاتی مقدماتی جهت شناخت اثرات دگرآسیبی احتمالی متقابل بین زعفران و گیاهان همراه میباشد. در این راستا اثرات دگرآسیبی بنه زعفران بر جوانه زنی و رشد اولیه گیاه زراعی منداب مطالعه شد. برای این منظور آزمایشی در سال 1392 در آزمایشگاه فیزیولوژی گیاهان زراعی دانشکده کشاورزی سرایان در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار و پنج تیمار انجام گرفت. تیمارهای مورد بررسی شامل سطوح مختلف عصاره بنه زعفران (0، 0/75، 1/5، 3 و 6 درصد) بود. نتایج نشان داد که اثر تیمارهای آزمایشی بر روی تمامی شاخص های جوانه زنی و رشد گیاهچه ای منداب معنی دار بود. حداکثر درصد جوانه زنی گیاه منداب در غلظت صفر درصد عصاره بنه مشاهده شد ( 92 درصد). با افزایش غلظت عصاره، درصد جوانه زنی کاهش یافت، به طوری که حداقل میزان جوانه زنی در غلظت شش درصد بنه ( 72 درصد) به دست آمد. روند نسبتاً مشابه ی در مورد صفات سرعت جوانه زنی و نیز طول و وزن خشک ریشه چه و ساقه چه مشاهده گردید.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0