مقاله فعالیت های آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین های آلو دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فعالیت های آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین های آلو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فعالیت های آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین های آلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
محتوای فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی کل آلو و محتوای آنتوسیانین پوست این میوه در ای ن مقاله موردتجزیه و تحلیل قرار گرفته است. علاوه بر این، کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا 3 همراه با یونیزاسیون همزمان باطیف سنجی جرمی برای تعیین ترکیب آنتوسیانینی این میوه مورد استفاده قرار گرفت. دامنه محتوای فنو لی نمونه های آزمایش شده 134 تا 611 گرم در هر کیلوگرم وزن تازهFW) و محتوای آنتوسیانین موجود در پوست میوه آلو 193 تا 1986 گرم به ازای هر کیلوگرم پوست میوه بود. مقادیر قدرت آنتی اکسیدانی کاهش فر ی ک، از 1120 تا 4483 معادل میکرومول ترولوکس به ازای هر گرم وزن تازه متغیر بود. شش نوع از آنتوسیانین ها در آلو قرمز تشخیص داده شدند
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0