توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر شیر و مصرف محصولات لبنی در سرطان دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر شیر و مصرف محصولات لبنی در سرطان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شیر و مصرف محصولات لبنی در سرطان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر شیر و مصرف محصولات لبنی در سرطان :



تعداد صفحات:6
چکیده:
شیراز مهمترین اجزای رژیم غذایی انسان به خصوص در جهان غرب و به طور فزاینده در آسیا می باشد. هدف از این مطالعه، مروری بر اثرات تحریک کننده مصرف لبنیات ها و ترکیبات حاصل از فرایند در شیر و فراورده های لبنی در تحریک خطر بروز سرطان ها می باشد. روش پژوهش: مطالعات در محصولات لبنی شامل شیر کامل، شیر کم چربف شیر بدون چربی انجام گرفت. نتایج و بحث: شیر و فراورده های لبنی ممکن است با توجه به خطر ابتلا به سرطان های مختلف هر دو اثرات مفید و جانبی داشته باشند. مدارک و شواهد نشان دهنده اثرات سلامت بخش شیر و محصولات شیر در پیشگیری از سرطان است. در حقیقت از طرفی قطعاً هیچ مدرکی دلیل بر این که مصرف لبنیات ممکن است سبب افزایش مرگ و میر شود تحت هیچ شرایطی وجود ندارد. شواهد کافی نشان می دهد که فراورده های لبنی تاثیر قطعی حفظ سلامت دندان ها و استخوان ها و مقابله با پوکی استخوان و فشار خون بالا و دیابت نوع 2 و سندروم متابولیک و غیره دارند. به علاوه اثرات مضر احتمالی مصرف شیر و فراورده های لبنی در بروز سرطان بسته به میزان مصرف این فراورده ها دارد. نتیجه گیری کلی: به طور کلی دریافت 1200 میلیگرم کلسیم از منابع غذایی به خصوص شیر، 15-10 میکروگرم ویتامین D در طول روز از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky