توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر افزودن پودرآلوئه ورا بر ویژگی های نان دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر افزودن پودرآلوئه ورا بر ویژگی های نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر افزودن پودرآلوئه ورا بر ویژگی های نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر افزودن پودرآلوئه ورا بر ویژگی های نان :






تعداد صفحات :17

چکیده مقاله:

دربیشترکشورهای جهان نان به عنوان غذای پایه محسوب میشود .این درحالی است که درکشور ما ارزش غذایی ونقش نان درتأمین انرژی روزانه ما ایرانیان از یک سو و حرمت و منزلت آن درفرهنگ بومی و اسلامی ازسوی دیگر توجه به آن را مضاعف نموده است.هدف ازاین تحقیق داشتن یک نان بادوام تر وبا کیفیت تر بود. در این پژوهش، اثر فاکتور میزان آلوئه ورا ( درسه سطح صفر،0/25 و 0/5 درصد ,وزنی) براساس وزن آرد، برخواص فیزیکوشیمیایی ورئولوژیکی نان ازجمله رطوبت، پروتئین، خاکستر، گلوتن ایندکس، فالینگ نامبر مورد برسی قرار گرفت.نان پخت شد و تست بافت نان و رنگ نان انجام شد. نتایج نشان داد که افزودن 0/5درصد آلوئه ورا موجب افزایش سفتی بافت نان به میزان 0/5 درصد نسبت به شاهد شد. نتایج در مورد خواص کیفی نان نیزنشان دادکه افزودن 0/5درصد وزن پودرآلوئه ورا سبب کاهش سه خاصیت کیفی طعم ومزه ، عطروبو و قابلیت جویدن شد امابه دلیل وجود میکروارگانیسم ها در آلوئه ورا که ضدکپک ومخمراست نان دیرتربیات شد. افزودن 0/5 درصد وزنی پودر آلوئه ورا نیز نشان داد عدد فالینگ درحدود 40 درصد کاهش می یابد. رنگ نان نیز با افزودن پودرآلوئه ورا در کمتر از %1 وزنی روشن تر شد زیرا دو عامل مقدار این پودر و زمان انجام واکنش نقش موثری در روشنایی یا تیرگی رنگ دارد که میزان آلوئه ورا مصرفی ما دراین تحقیق کمتر از %1بود و روشنایی بیشتر شد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky