توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر روش های مختلف پخت بر ترکیبات زیست فعال و خواص سبزیجات دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر روش های مختلف پخت بر ترکیبات زیست فعال و خواص سبزیجات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر روش های مختلف پخت بر ترکیبات زیست فعال و خواص سبزیجات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر روش های مختلف پخت بر ترکیبات زیست فعال و خواص سبزیجات :






تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

اهمیت سبزیجات به عنوان یک گروه از مواد غذایی در جهت جلوگیری از بروز اختلالات حاصل از سوء تغذیه، کاملا آشکار است. ارزش غذایی محصولات گیاهی تازه در یک رژیم غذایی نسبتا متعادل عمدتا بستگی دارد به اینکه چه مقدار ترکیبات زیست فعال ازجمله ویتامین ها، ترکیبات فنولی، مواد معدنی و ترکیبات سودمند دیگر در آن باشد. فرآیند مواد غذایى یک عمل رایج است که در طى آن مواد غذایى با منشا گیاهى به منظور گسترش عمر مفید و بهبود طعم توسط روش هاى حرارتى فرآیند مى گردد روش های مختلف حرارتی از قبیل جوشاندن، سرخ کردن، بخارپز کردن، زود پز و مایکروویو تاثیرهای متفاوتی بر روی محتوای مغذی، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی سبزیجات دارند. امروزه به علت مصرف بالای سبزیجات در رژیم غذای روزانه و ارزش غذایی بالای آنها نحوه تهیه و طبخ آن اهمیت زیادی دارد. همچنین به علت روش و زمان های پخت نامناسب، ممکن است سبزیجات دچار تغییرات نامطلوب گردد و ارزش غذایی آنها کاسته شود. بنابراین تعیین اثر روش های معمول پخت در مورد سبزیجات مختلف که معمولا به صورت پخته مصرف می شوند ضروری به نظر می رسند. در این مفاله به بررسی اثر روش های مختلف پخت در شرایط گوناگون بر سبزیجات پرداخته شده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky