توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از بتا گلوکان به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون تهیه سس مایونز رژیمی دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از بتا گلوکان به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون تهیه سس مایونز رژیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از بتا گلوکان به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون تهیه سس مایونز رژیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از بتا گلوکان به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون تهیه سس مایونز رژیمی :






تعداد صفحات :13

چکیده مقاله:

در این پژوهش، ویژگی های شیمیایی سس مایونزرژیمی با هدف کاستن از میزان مصرف روغن با استفاده ازبتاگلوکان به عنوان ماده فراسودمند و بهینه یابی مصرف این دو جایگزین مورد آنالیز و بررسی قرار گرفت . محاسبات انجام شده بر مبنای ترکیب شیمیایی نمونه های مایونز فرموله شده نشان داد که سطوح مختلف روغن و بتاگلوکان روی pH و اسیدیته تاثیرمعنی داری نداشته است. براساس تجزیه وتحلیل انجام شده فقط فاکتورروغن تاثیرمعنی داری برروی رنگ نمونه ها داشته است.در میان تمامی فاکتورهای رنگی، اندیس روشنی (*L) در نمونه های مایونز تاثیر بسزایی درمیزان پذیرش مصرف کننده دارد. با کاهش میزان روغن در فرمولاسیون، اندیس روشنی*L کاهش می یابد. درنهایت این تحقیق نشان داد که می توان بااستفاده از بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی علاوه بربهبود ویژگی های مایونزهای رژیمی بهره برد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky