بررسی میزان جذب آب و پی اچ پروتیین بافت دار سویا دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان جذب آب و پی اچ پروتیین بافت دار سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان جذب آب و پی اچ پروتیین بافت دار سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
پروتیین بافت دار سویا (TSP) به طور گسترده در صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرد زیرا از نظر بافت، مزه و ظاهر مشابه گوشت است و دارای ارزش تغذیه ای بالایی می باشد. به دلیل استفاده از پروتیین بافت دار سویا در فرمولاسیون محصولات مختلف از قبیل همبرگرها و کباب های آماده لازم است . در این پژوهش پروتیین بافت دار سویا از بازار تهیه شد و تا 3 سطح رطوبت (5، 9 و 13) خشک گردید و در دو دمای 27 و 4 درجه سانتیگراد به مدت 5 ماه نگهداری شد. همچنین نمونه ها از نظر میزان pH و جذب آب با یکدیگر مقایسه شدند. نتایج نشان داد نمونه حاوی 5% رطوبت در دمای 4 درجه سانتیگراد بهترین خصوصیات را داشته است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0