توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش ترپن زدایی در تركیب شیمیایی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis (L.) Osbeck) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش ترپن زدایی در تركیب شیمیایی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis (L.) Osbeck)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش ترپن زدایی در تركیب شیمیایی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis (L.) Osbeck)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش ترپن زدایی در تركیب شیمیایی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis (L.) Osbeck) :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :8

میوه گیاه پرتقال (Citrus sinensis) از تیره مركبات (Rutaceae)، در فصل پاییز از منطقه شمال جمع آوری گردید و پس از جداسازی پوست از میوه به روش پرس سرد (Cold-press) اسانس گیری انجام شده و بعد با استفاده از دستگاه GC و طیف سنجی جرمی GC/MS ، تركیب های تشكیل دهنده اسانس مورد شناسایی دقیق قرار گرفت. در مجموع 21 تركیب در اسانس پوست پرتقال شناسایی شد كه عمده ترین تركیب های آن لیمونن (%94.3)، میرسن (%1.5)، لینالول (%0.9)، دكانال (%0.5)، آلفا-پینن (%0.4) و اكتانول (%0.3) بود. پس از عمل ترپن زدایی كه به وسیله تقطیر جزء به جزء و با استفاده از پمپ خلاء انجام پذیرفت تغییرات مختلفی در اسانس پوست پرتقال بوجود آمد. عمده ترین تركیب ها در اسانس حاصل لیمونن (%92.2)، لینالول (%1.5)، میرسن (%0.5)، آلفا-پینن (%0.1) ودكانال (%0.7) بودند.
كلید واژه: Citrus sinensis، مركبات، اسانس، لیمونن، سیترونلول، آلفا-پینن، اكتانول

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir