تغییرات كیفیت علوفه هفت گونه از پهن برگان علفی و گندمیان در مراحل فنولوژی (مطالعه موردی: مراتع اسدلی و سیساب شهرستان بجنورد) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تغییرات كیفیت علوفه هفت گونه از پهن برگان علفی و گندمیان در مراحل فنولوژی (مطالعه موردی: مراتع اسدلی و سیساب شهرستان بجنورد) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات كیفیت علوفه هفت گونه از پهن برگان علفی و گندمیان در مراحل فنولوژی (مطالعه موردی: مراتع اسدلی و سیساب شهرستان بجنورد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: كیفیت علوفه، مراحل فنولوژیك، اسدلی، سیساب، بجنورد
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0