توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عنوان فارسی: آیا «الگوی توسعه ایرانی ـ اسلامی» دست یافتنی است؟ (عنوان عربی: هل أن اُنموذج التنمیة الایرانیة- الاسلامیة ممكن؟) دارای 34 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عنوان فارسی: آیا «الگوی توسعه ایرانی ـ اسلامی» دست یافتنی است؟ (عنوان عربی: هل أن اُنموذج التنمیة الایرانیة- الاسلامیة ممكن؟)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عنوان فارسی: آیا «الگوی توسعه ایرانی ـ اسلامی» دست یافتنی است؟ (عنوان عربی: هل أن اُنموذج التنمیة الایرانیة- الاسلامیة ممكن؟)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عنوان فارسی: آیا «الگوی توسعه ایرانی ـ اسلامی» دست یافتنی است؟ (عنوان عربی: هل أن اُنموذج التنمیة الایرانیة- الاسلامیة ممكن؟) :

مقاله عنوان فارسی: آیا «الگوی توسعه ایرانی ـ اسلامی» دست یافتنی است؟ (عنوان عربی: هل أن اُنموذج التنمیة الایرانیة- الاسلامیة ممكن؟) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در روش شناسی علوم انسانی (حوزه و دانشگاه) از صفحه 31 تا 60 منتشر شده است.
نام: عنوان فارسی: آیا «الگوی توسعه ایرانی ـ اسلامی» دست یافتنی است؟ (عنوان عربی: هل أن اُنموذج التنمیه الایرانیه- الاسلامیه ممكن؟)
این مقاله دارای 30 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله كلیدواژه فارسی: تکنولوژی
مقاله الگوی توسعه
مقاله علم و تکنولوژی اسلامی و بومی
مقاله بن مایه مشترک انسانیت
مقاله حساسیت تکنولوژی به ظرف و زمینه و گرانبار بودن آن از ارزش ها (كلیدواژه عربی: التكنلوجیا
مقاله اُنموذج التنمیه
مقاله العلم و التكنلوجیا الاسلامیه و المحلیه
مقاله الاُسس الانسانیه المشتركه
مقاله تأثر التكنلوجیا بالاجواء و المجالات و غناها بالممیزات القیّمه)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
چکیده فارسی:
اندیشه مربوط به طراحی و تدوین الگویی «ایرانی ـ اسلامی» برای دستیابی به توسعه، مدتی است که در کشور مطرح شده است. در این زمان، برخی نویسندگان و نهادها مقالات و طرح هایی در خصوص مشخصه های چنین الگویی ارایه کرده اند. در مقاله حاضر استدلال می شود که با توجه به آنکه همه الگوهای توسعه در زمره تکنولوژی ها محسوب می شوند و همه تکنولوژی ها به ظرف و زمینه ای که در آن به کار می روند، حساس اند و علاوه بر آن حامل ارزش هایی هستند که طراحان و نیز به کاربرندگان در آنها به ودیعه می گذارند، تکمیل و تدوین یک «الگوی ایرانی ـ اسلامی توسعه» به مثابه یک «تکنولوژی بومی» ممکن است؛ اما نکته مهمی که کمتر به آن توجه می شود، آن است که چنین الگویی (به فرض کارآمد بودن و طراحی عقلانی داشتن)، جز در برخی جزئیات با دامنه محدود، با الگوهای کارآمدی که در دیگر کشورها، برای توسعه به کار می روند، تفاوتی نخواهد داشت. به این اعتبار، یاد کردن از چنین الگویی با عنوان «الگوی ایرانی ـ اسلامی»، عمدتا نوعی «نامگذاری» و فعالیت «زبانی ـ معنایی» است و جنبه واقعی آن چندان برجسته نیست.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky