توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید صنعتی ماست چویل و بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی آن دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید صنعتی ماست چویل و بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید صنعتی ماست چویل و بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید صنعتی ماست چویل و بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی آن :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :16

مقدمه: امروزه تمایل استفاده از محصولات کم چرب در جامعه افزایش یافته است کم کردن چربی در محصولات باعث کاهش استحکام بافت محصول می گردد. برای جلوگیری از این نقیصه می توان از هیدروکلوئید ژلاتین استفاده نمود. ولی هیدروکلویید ها نیز بر روی طعم محصول اثر می گذارند. برای حل این مسئله می توان از سبزیجات معطر استفاده نمود. یکی از این سبزیجات چویل می باشد. این گیاه باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی، فشار خون، دیابت و کلسترول می شود. بعلاوه می تواند از رشد سلول های سرطانی و متاستاز آن ممانعت به عمل آورد.مواد و روش ها: در این تحقیق اثر دو غلظت ژلاتین (0.15 و 0.3 درصد) برر روی ماست چویل مورد مطالعه قرار گرفت. نمونه های ماست از نقطه نظر pH، اسیدیته، اسید چرب فرار، خصوصیات حسی و میزان دی استیل هر هفت روز یکبار تا 21 روز مورد ارزیابی قرار گرفتند.یافته ها: نتایج نشان داد که ژلاتین باعث افزایش اسیدیته و کاهش pH در مقایسه با نمونه شاهد می گردد همچنین باعث کاهش در تولید اسید چرب فرار و دی استیل می شود. ولی نتایج تست حسی نشان داد که ژلاتین تاثیر منفی بر روی خصوصیات حسی محصول ندارد.نتیجه گیری: بررسی حاضر نشان داد که کاربرد ژلاتین به همراه گیاه چویل منجر به ایجاد کیفیت بهتر محصول می گردد.
كلید واژه: چویل، خصوصیات شیمیایی و حسی، ژلاتین، ماست

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir