توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل رشد مجدد باکتریهای کلیفرم و تشکیل بیوفیلم میکربی در داخل شبکه های توزیع آب آشامیدنی دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل رشد مجدد باکتریهای کلیفرم و تشکیل بیوفیلم میکربی در داخل شبکه های توزیع آب آشامیدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل رشد مجدد باکتریهای کلیفرم و تشکیل بیوفیلم میکربی در داخل شبکه های توزیع آب آشامیدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل رشد مجدد باکتریهای کلیفرم و تشکیل بیوفیلم میکربی در داخل شبکه های توزیع آب آشامیدنی :

تعداد صفحات:10

چکیده:

یکی از مشکلات اساسی شبکه های توزیع آب آشامیدنی در کشورهای در حال توسعه و حتی در کشورهای پیشرفته و صنعتی پدیده رشد مجدد باکتریهای هتروتروفیک به ویژه باکتریهای کلیفرم و کلیفرم مدفوعی است. به طوری که رشد مجدد این نوع میکرو ارگانیسم ها منجر به تشکیل بیوفیلم میکربی گردیده که خود می تواند زمینه مناسبی را جهت رشد و تکثیر دیگر عوامل میکربی بیماری زا و خطرناک در انسان فراهم کرده و نیز در سایه رشد و گسترش این لایه های میکربی عوامل پاتوژن خود را از تاثیرات گندزدایی مصون نموده و در بروز و گسترش بیماری های آب برد در جامعه نقش زیادی را خواهند داشت. از اثرات دیگر رشد مجدد باکتریها نیز می توان به تاثیرات مخرب بر کیفیت فیزیکی آب نظیر رنگ، طعم، بو، کاهش ظرفیت هیدرولیکی، و مصرف بیش از اندازه ماده گند زدایی اشاره کرد. از مهمترین عوامل تقویت کننده رشد مجدد ترکیبات قابل تجزیه بیولوژیکی و به خصوص مواد الی قابل جذب میکروارگانیسم ها، غلظت نامناسب و غیر یکنواخت مواد گندزدا در تمام نقاط شبکه توزیع و نوع آنها، مقاومت ذاتی باکتریها نسبت به گند زداها، درجه حرارت، اسیدیته و زمان ماند آب در داخل مخازن ذخیره و سیستم های توزیع، نوع مواد و ترکیبات سازنده لوله ها و مجاری آب و نیز نوع فرایندهای مختلف مورد استفاده در تصفیه خانه های آب اشاره نمود.به طور کلی جهت کنترل و جلوگیری از رشد مجدد میکروارگانسیم های موجود در شبکه های توزیع آب آشامیدنی و نیز ممانعت از تشکیل بیوفیلم میکربی از روش های مختلفی استفاده می گردد که مهمترین آنها عبارتند از: کنترل مواد مغذی ورودی به سیستم های توزیع آب و حفظ و نگهداری غلظت باقیمانده یک ماده گندزدا به مقدار لازم و بصورت یکنواخت و پیوسته در سرتاسر نقاط آن می باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky