توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش آسكوربیك اسید در تقلیل اثرات اكسیداتیو شوری روی گیاه شاهی دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش آسكوربیك اسید در تقلیل اثرات اكسیداتیو شوری روی گیاه شاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش آسكوربیك اسید در تقلیل اثرات اكسیداتیو شوری روی گیاه شاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش آسكوربیك اسید در تقلیل اثرات اكسیداتیو شوری روی گیاه شاهی :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)

تعداد صفحات :14

شوری خاك یكی از عوامل مهم محیطی كاهش رشد و محصول گیاهان در دنیاست و در توزیع گیاهان نقش تعیین كننده دارد. سیستم های آنتی اكسیدانی گیاهان نقش مهمی در تحمل به شوری را ایفا می كنند. در پژوهش حاضر اثر تنش شوری و برهمكنش آن با آسكوربیك اسید بر محتوای H2O2، مالون دی آلدئید، پایداری غشا و میزان فعالیت آنزیم های كاتالاز و پراكسیداز در گیاه شاهی مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش در قالب طرح كاملا تصادفی با چهار تكرار انجام شد. گیاهان یك هفته پس از اولین تیمار برداشت شدند. نتایج نشان دادند كه شوری موجب افزایش محتوای H2O2 و مالون دی آلدئید برگ ها و ریشه ها و فعالیت آنزیم های كاتالاز و پراكسیداز ریشه ها و كاهش وزن تر بخش های هوایی و ریشه ها و پایداری غشای برگ ها شد و آسكوربیك اسید موجب كاهش اثرات تنش شوری روی گیاهان گردید. بنابراین، به نظر می رسد كه آسكوربیك اسید با كمك به غلبه بر اثرات اكسیداتیو موجب افزایش تحمل به شوری در گیاه شاهی می شود.
كلید واژه: آسكوربیك اسید، شاهی، اكسیداتیو، شوری

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky