توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های ساختاری، ریخت شناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های ساختاری، ریخت شناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های ساختاری، ریخت شناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های ساختاری، ریخت شناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :16

در این پژوهش، نشاسته چهار لاین سورگوم سفید به روش خیساندن قلیایی استخراج گردید و ویژگی های شیمیایی و فیزیکی آن ها تعیین شد. درصد پایین پروتئین (%0.36>)، چربی (%0.11>) و خاکستر (%0.53>) نشان دهنده کیفیت مناسب استخراج نشاسته ها بود و درصد آمیلوز لاین های مختلف بین 27 تا 30 درصد بود. در تصاویر میکروسکوپ نوری و الکترونی گرانول های نشاسته سورگوم، عمدتا کروی با قطر میانگین 12mm مشاهده شد. به لحاظ ظاهری، رنگ نشاسته سورگوم کاملا سفید با زاویه فام 103o و اشباعیت 3 درصد بود. الگوی پراش پرتو x نشاسته سورگوم نشان دهنده حضور کریستال نوع A بود و در برخی لاین ها کریستال نوع V نیز مشاهده گردید. همچنین درصد کریستال نشاسته سورگوم لاین های مختلف بین 25 تا 31درصد متغیر بود. مشاهدات DSC نشان داد دمای شروع ذوب کریستال نشاسته بین 69 تا 70 درجه سانتیگراد و دمای حداکثر ذوب بین 73 تا 74 درجه سانتیگراد است و آنتالپی ذوب بین 8-10 J/g تعیین شد آنالیز FTIR نشان داد اگرچه مقدار جذب گروه های عملگر برای نشاسته لاین های مورد مطالعه تفاوت محدودی دارد، اما الگوی جذبی آنها مشابه بود. به طور کلی بین ویژگی های نشاسته های سورگوم لاین های مختلف تفاوت معنی داری مشاهده نشد و ویژگی هایی مشابه با نشاسته ذرت معمولی به عنوان منبع نشاسته تجاری مشاهده گردید.
كلید واژه: سورگوم، پراش پرتو x، طیف فوریه مادون قرمز، کالری متری روبشی افتراقی، نشاسته

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky