توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر ویژگی های پروبیوتیک های متداول و نوترکیب، پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها در صنایع غذایی دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر ویژگی های پروبیوتیک های متداول و نوترکیب، پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر ویژگی های پروبیوتیک های متداول و نوترکیب، پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر ویژگی های پروبیوتیک های متداول و نوترکیب، پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها در صنایع غذایی :


سال انتشار : 1394



تعداد صفحات :14

چکیده مقاله:

در روده ی انسان باکتری های مفید و باکتری های بالقوه آسیب رسان، ساکن هستند. استفاده از ترکیبات غذایی یا مکمل های رژیمی که جمعیت میکروفلور مفید روده ای را افزایش دهد نقش مهمی را در سلامتی میزبان خواهد داشت. پروبیوتیک ها، افزودنی های غذایی میکروبی هستند که از طریق بهبود تعادل میکروبی روده تاثیرات سودمندی بر میزبان دارند. مطالعاتی که در چند دهه اخیر صورت گرفته است اثبات کرده اند که استفاده از پروبیوتیک ها به حفظ سلامت و قدرت بدن، مبارزه با بیماری های روده ای و سایر بیماری ها کمک می کند. پروبیوتیک از کلمه ی لاتین …Pro» به معنی برای و کلمه ی یونانی …biotic» به معنی زندگی مشتق شده است. این اصطلاح، به ارگانیسم های زنده ای اطلاق می شود که در صورت مصرف به میزان لازم، دارای اثرات سلامت بخش بر روی بدن میزبان می باشند. اهمیت این میکروارگانیسم ها و خواص سلامت بخش آن ها منجر به افزایش محصولات جدید فراسودمند از جمله فراورده های پروبیوتیک گردیده است. از اثرات سلامت بخش پروبیوتیک ها می توان به خواص پادجهش زا و پادسرطان زا، تحریک، تقویت و تنظیم سیستم ایمنی، خواص پاد عفونتی در پیشگیری از عفونت های روده ای، عفونت های ادراری و عفونت های دهان و دستگاه تنفسی، کاهش کلسترول سرم، بهبود عدم تحمل لاکتوز و افزایش ارزش تغذی های اشاره نمود. غذاهای پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک به عنوان غذاهای فراسودمند طبقه بندی می شوند که نقش مهمی را در ارتقاء سلامتی و پیشگیری از بیماری ها دارند

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه, دانلود پروژه, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir